Notice: Undefined index: HTTPS in /home/imobilum/public_html/sites/fulgidenea.ro/include/core/config.mysqli.inc.php on line 92
Despre noi

Despre noi

Patiseria Fulgi de Nea a început să producă şi să comercializeze produse naturale încă din anul 1994. Ca la orice producător sau firmă, startul a fost unul destul de greu însă cu mari eforturi şi cu o calitate în permanentă creştere dar şi cu o mare grijă faţă de clienţi, am reuşit nu numai să rămânem pe piaţă, dar şi să ne consolidăm o poziţie bună în acest domeniu. Avem clienţi (şi ne bucură enorm acest lucru), care au fost şi ne sunt încă alături de la începuturile noastre, iar în unele momente mai povestim despre acele vremuri.

Cu trecerea anilor au intervenit şi anumite schimbări la nivelul societăţii ce au dus la schimbarea mentatlităţii pieţei şi a grijei pentru ceea ce mănâncă în fiecare zi, perioade ce au întărit şi mai tare poziţia noastră pe piaţă. Odată cu această schimbare piaţa a început să conştientizeze beneficiile de sănătate ce aduc produsele naturale. Astfel, un mare segment din piaţa de produse de patiserie şi cofetărie s-a îndreptat şi mai tare spre produsele naturale, adică spre ceea ce mâncam odinioară la părinţi sau bunici, atunci când eram copii - un cozonac cu lapte, o prăjitură cu brânză sau cu mere, cornuleţe cu magiun de prune, etc.

Revenirea la produsele tradiţionale a fost o tresărire a clienţilor noştri la bucuria şi plăcerea de pe vremea când erau copii. Ba chiar sunt foarte mulţi clienţii care ne mulţumesc că existăm, pentru că, în felul acesta reuşesc să-şi reamintească gustul fermecător şi minunat al acelor produse naturale.

Astăzi ne bucurăm foarte mult de realizările pe care le-am făcut, chiar dacă în unele momente a fost foarte greu. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât aceste realizări le-am făcut pentru grija faţă de clienţii noştri şi sperăm că în acest fel reuşim să le mulţumim şi noi la rândul nostru pentru că sunt alături de noi şi putem face lucuri minunate împreună, în mod special pentru sănătatea noastrp, a tuturor.

Ne pare rău însă pentru clienţii care nu reuşim să-i servim, tocmai din cauza faptului că procesul de producţie a produselor naturale este unul anevoios. Cine a crescut cu asemenea produse naturale ştie exact ce înseamnă acest proces şi cât de greu este de realizat. Sperăm însă ca printr-o dezvoltare şi un efort continuu din partea noastră să reuşim să-i servim pe toţi care doresc să mănânce sănătos şi natural.

Iubiţi sănătatea pentru a vă bucura mai mult.

Vă mulţumim

Echipa Fulgi de Nea - Oradea


Mergi sus

wait Aşteptaţi, se încarcă pagina